"Rajaton blogini"

21. touko, 2018

KIITOLLISUUS. Hei sanana kiitollisuus sinä kuulostat hyvin juhlavalta ja viittaavan johonkin uskonnollisuuteen. Mutta jos oikein ymmärsin oletkin paljon - paljon jotain muutakin. Sana tai sanoja niitä kuulee ja on liikenteessä kuulomme ullotuvilla paljon ja paljon. Sanoja singahtelee kaikkialla missä viestintä tai jokin muu tarve niitä vaatii. Vain kun on hiljaista voi kuulla sisäisiä sanoja selkeämmin ja siellä sinä kiitollisuus olet mukana vaikka emme sinua huomaakkaan kuin hyvin harvoin. Ajatuskone pukkaa hiljaisuudessakin niin paljon kaikenlaista ajatuksen virtaa ja jopa paljon tyhjänpäiväistä "hälämölyä". Emmekä huomaa kunnolla sinuakaan KIITOLLISUUS. On kiva keskustella sinun kanssasi kuka sinä oikeasti olet ja mitä pidät sisälläsi - mitä oikeasti tarkoitat kun olet ymmärryksessämme läsnä. Niitä harvojoa hetkiä jolloin näin koemme huomaamme tunteen tulevan niin miellyttävän ja rauhaisan. Ja kaikki tuska ja muu tarpeeton katoaa täysin taustalle ja sinä kiitollisuus olet tunteeni - tunteeni johon reagoin - reagoin mielelläni. Tuo tunne ja miten kytkeytyy kuhunkin tilanteeseen on äärimmäisen laaja ja tarpeellinen, vaikka liian aivan liian harvoin sinut muistamme. On ilo keskustella tässä ja tällä "rakkaus kirjeellä " kanssasi. Tulehan koputtamaan meitä olalle ja herätä hei minä olen tässä - palaillaan sinun tyköösi!!!

14. touko, 2018

ANTEEKSI ANTO. Hei ilolla koittaa jälleen hetki herätä aurikoiseen aamuun ja olla kiitollinen elämän tästä hetkestä. Niin sinä anteeksi antoni ne tarinat joita olet tarjonnut - tarinat jotka ovat auttaneet minua ja meitä ymmärtämään elämän syvimmän olemuksen viitteitä. Niin ja sitä kautta syvää rauhaa kaiken hälämölyn sekä kiireen keskellä. Elämä tarjoaa elämää jossa ei aina mukana tahdo kestää ja mieli muuttuu levottomaksi - malttamattomaksi ja kysyy miksi näin? Mutta tarinat joita olet antanut kun vain olen toteuttanut yksinkertaista neuvoasi - anna anteeksi annolle vain tila ja aika. Kaikki alkaa sen jälkeen tuntua toiselta - toiselta jossa sisäinen rauha ja onnellisuus on perustila kohdata elämä ja sen kiemurat. Ne käytännön kokemukset siis menneet tarinat ovat vahvistaneet sen toimivuuden myös käytännössä. Käytännössä jossa olla elämän tilanteiden keskellä - keskellä kuuminta menoa tai oloa, jossa tunteiden pyörremyrskyt tai muut jutut nuo jotka tupla kierteellä ilmaan heittävät eikä tiedä miten alas tullaan. Käytäntö - käytännön arki jossa kaikki toimii on osoittanut kaikenlasin aidoin kokemuksin että sanomasi anteeksi anto toimii ja on TOTUUS JOKA KAIKEN KESTÄÄ JA TODEKSI TEKEE. Siksi minun ja meidän yhteinen varmuus on vain valita ja toteuttaa ANTEEKSI ANTOA ilolla - onnella - luottamuksella elämän totuudella. KIITOS RAKKAUDELLA!!!

8. touko, 2018

ANTEEKSI ANTO. Hei huomenta sinä rakas anteeksi antoni. Huomasin viimeeksi kun tavattiin että minun ei tarvinnut tehdäkkään - suorittaa mitään ja sinä saavuit paikalle - niin koska jo olit meillä asunut kotonani - minun kotonani - läsnä kanssani. Kun annoin vain sinulle suu vuoron ja osasin kuunnella sinun yksinkertaista viestiäsi. Ole tässä hetkessä tunteita tulee - tunteita menee - ei sinun tarvitse jäädä niihin kiinni. Ja kokea sitä seurausketjua joka siitä lähtee helposti kasvamaan pienestä mäen nyppylästä isoksi vuoreksi. Yksinkertaisesti hyväksyn että tunteita tulee ja menee sekä ymmärrän että se on ollut ja niitä tulee jatkossakin. Yrittämällä rajoittaa - yrittämällä hallita kaikkea siitä seuraa. Seuraa vain lisää ajattelua - lisää lumipallo ilmiötä ajattelulle ja tuntemusten viidakolle.Siinä hetkessä vain tila sinulle anteeksi anto ja sinä autat minua ymmärtämään että tunteeni rakentuu sisältäpäin ei ulkoisesti. Eikä minun tarvitse kotiini majoittaa kaikkea väkeä kaikkien muiden väen paljouden lisäksi. Minun sisäinen kotini kokee ymmärräksen ja vapauden elämään - vapautumisen tähän hetkeen jossa hauskasti kompuroimme vaikka kaatuilu aluksi kivuliaalta tuntui. Huomasin että opin kaatumaan joustavasti vapautuneesti. Alan liikkua elämässä siten kissaelämen kepeydellä ja pehmeydellä. Ei tarvitse hallita vaan anta tila kaikille tuntemuksille. Palaten tarinoiden merkeissä rakas anteeksi antoni - heissan!!!

1. touko, 2018

ANTEEKSI ANTO. Kiva että olet monasti todella herättänyt - herättänyt tähän hetkeen huomaamaan että todellisuus on jotain muuta kuin se minkä ego yritti määritellä. Ja se oli niin helppoa miten helposti sinä autoit minua anteeksi antoni. Ei tarvinnut kuin antaa tilan ja ajan kaiken epämääräisyyden keskellä - kaiken ylimääräisen hälä mölyn - kaiken kiireen - kaiken ihmisuhde eripuran - kaiken ihan kaiken, jonka olinkin itse rakentanut omassa päässäni - omassa ajatuksissani. Ja mitä ajatuksisani oli seurannut - seurannut tunne tai tunteita ja niistä reaktio - reaktio joka oli stressaava - joka oli "karvoja" nostattava reaktio jostain - ja jostain ihan mistä vaan - joka oli saanut minut meidät tunteisiin moniin ei vaan aina kovin toivottaviin. Nuo tunteet tulivat ajatuksien seurauksena ei ulkoisesti - ei toisista ihmisistä - ei mistään muusta kuin omasta ajattelusta josta seurasi reaktioita noita. Egoni tosin väitti että ne kaikki tulivat ulkoapäin eikä minulla ollut paljon osaa eikä arpaa jutuista noista monista turhista. Mutta onneksi sinä vain herätit minut ja minun ei tarvinnut kuin antaa tila anteeksi annolle - tuo tila johon minun ei tarvinnut muuta kun antaa vain tila ja aikani. Minun ei tarvinnut yrittää - minun ei tarvinnut ratkaista asioita - minun ei tarvinnut pohtia ratkaisuja. Vaan annoin sinulle tilan ja ajan. Kiitos palataan ilolla ensi kerralla.

24. huhti, 2018

ANTEEKSI ANTO. Hei kuulen sinua nyt jo paremmin. Miksi välillä se on olevinaan niin vaikea kuulla sinun ajatustasi. Tuota auttavaa ajatusta - tuota auttavaa tunnetta tyyneyden ja rauhan sisäisen joka niin ja ainoastaan totuus on. Kuulen paljon asioita - kuulen egon virityksiä - egon joka kertoi niitä näitä jotka harhakuvaksi totesin. Harhat jota ego virittelee jotka tuskan ja epämääräisyyden tuovat. Eihän egon tarvitse välittää tunteistani niistä jotka epämääräisyyden tuovat elämääni mun - eihän ego välitä todella musta vaikka se ovelasti muuta väittää. Väittää ja kertoo olet niin hyvä onnekas olet - iskee juuri silloin kuitenkiin tajuntaan taas egon harha tuo ja se totuutta peittää yrittää. Mutta totuus ei pala tulessakaan - ei ego sitä voi heiluttaa. Joten hei sinä anteeksi antoni kun sinua kuulen - kuulen paremmin ja ymmärrän sekä toimin ajatuksella aivan arkisessa päivässä tässä myös niin. Olen siitä iloinen kun voin taasen anteeksi antaa asioita hyvin monia ja monia sekä uudestaa ja uudestaan. Tuo järkkymätön sisäinen rauha jonka olet minulle antanut - tuo rauha niin rakastavainen ilman velvoitteita - ilman vaikeutta. Vaikka vaikeaksi sitä luulin - luulin hankalaksi. Mutta erehdyin ja onneksi kuulin sinun ohjaavan äänesi. Haluan palata luoksesi.Heips!