25. marras, 2014

Jani Lakanen kävi hoidossa

Nyt on tiistai jolloin blogissani "uidaan syvissä kalastusvesissä". Jani saapui sunnuntai-iltana ja lähti kotia kohti maanantaina iltapäivällä. Siihen väliin mahtui makoisia  - keskustelu luotauksia arkisiin asioihin kuin myös retki meidän syvien "kalavesiemme" syövereihin. Pintauistelu toi esille hänen yritystoiminnan starttaamisesta aina urheilijan vahvaan omaan tarpeeseen kehittää omaa kehonhuollon systeemejä ja tekniikoita.

Henkisistä syvistä vesistä emme todellisesti tiedä vielä kuin pinatraapuisun verran miten sieltä kalastaa. Aloittakaamme vaikka siintä mitä sanat TAHTO - HALU voi kertoa. Noiden sanojen kaiku ja tarkoitus tuo meille mieleen erilaisia tarkoitusperiä sanoihin liittyviä käyttö kohteita. Kuka mitenkin ne kokee ja niitä käyttää. Ongitaan niistä vaikka yksi kuvio esiin. Esim. tarvitsemme TAHTOA ollessamme "mieli montussa" siihen että annamme tilaa HALULLE antaa anteeksi vaikka ystävälle ja edelleen TAHTOA se myös toteuttaa. Sekä olla reakoimatta jatkossa vastaavasti, koska olemme HALUNNEET antaa anteeksi sydämmestämme asti.

Janin normihuollon lisäksi painotusta oli ajatukseen ja toteutukseen miten tehostan liikeketjujen - lihaskalvojärjestelmän toimivuutta. Yksi selkeyttävä ajatus - tunne on aistia kuinka liikeketjut liukuvat jatkumona alkupisteestä - liikkeen loppuun harmonisesti. Jolloin liikkumisesta tulee joustavampaa sekä aukaisevat huoltavat liikkeet ovat tehokkaampia - hyödyllisempiä - mielyttävämpiä...